tiistai 31. heinäkuuta 2012

Loman loppu

Kp 7. Kuukautiset loppuivat eilen, ja onneksi tällä kertaa vuoto ei ollut hurjan runsasta eivätkä kivut liian tuskallisia (yhden panadolin otin toisena vuotopäivänä). Nyt sitten pitäisi jaksaa innostua uudelleen yrittämisestä tällä kolmannella yrityskierrolla.

Mielenkiinnosta tsekkasin apteekissa ovulaatiotestien hintoja. Ajattelin kokeilla sitä digitaalista testisarjaa, mutta sen suolainen hinta sai päättämään sen, että testailen sitten tulevissa kierroissa, jos ei tulosta ala tulla. Neljä vuotta sitten meillä tärppäsi juuri kolmannella yrityskierrolla. Nyt alkavat paineet olla kovat onnistumisen suhteen, sillä kaksi ensimmäistä kiertoa meni kuitenkin enemmän tai vähemmän kokeilufiiliksissä. Argh.

4 kommenttia:

  1. Esimerkiksi Amazon.co.uk:sta saa tilattua Clearbluen digitaalisia ovistestejä (20 liuskankin pakkauksia, joita Suomessa ei myydä) paljon suomalaisia apteekkeja edullisemmin! Itse suosin aikanaan homehealth-uk.com -kauppaa ihan tavallisten liuskatestien ostamisesta ja myös sieltä CB:n testejä halvalla saa (ja myös pelkkiä lisäliuskoja niihin, mitä niitäkään ei täällä rahastusmaa Suomessa myydä).

    Mutta jos seksiä säännöllisesti harrastelette, niin kannattaako sitä ylipäätään vielä noin lyhyen yrittämisen jälkeen avuksi ovistestejä ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, samaan lopputulokseen päädyin, että eipä sillä testauksella olisikaan varsinaisesti mitään virkaa. Testaaminen tyydyttäisi ainoastaan kärsimätöntä mielenlaatuani, sillä olisihan se kiva tietää "tapahtuuko mitään"... Mutta kiitti kuitenkin vinkeistä!

      Poista
  2. Täältä ilmoittautuu uusi lukija! :) Kiva blogi! Mekin yritämme lasta ja nyt menossa YK 3.. ensimmäinen tosin meille.

    VastaaPoista