maanantai 7. tammikuuta 2013

2. neuvola

Kävin tänään toisen kerran neuvolassa (nyt siis rv 15+6). Virallinen laskettu aika onkin kuulemma se sairaalan määrittelemä, eli päivää luulemaani aikaisempi (muutin sen nyt tickeriinkin).

Neuvolassa ei ollut mitään sen kummempaa, hemoglobiini oli taas vähän laskenut, joten voin alkaa syödä rautatablettejakin silloin tällöin, jos haluan.

Sykettä kuunneltiin nyt ensimmäisen kerran. Pitkään piti dopplerilla kaivella, ennen kuin minun oman sykkeeni alta jotain kuului. Pikkuhemmo oli sen verran nopea liikkeissään, että se ehti aina karkuun (kenties ei halua alistua helpolla yhteiskunnan kontrolliin? onko meillä tässä young rebel?). Terkkari myös mietti, että istukka voi olla etuseinässäkin, kun ei niin helpolla se sikiön syke sieltä löytynyt, mutta istukan paikka selviää sitten toisessa ultrassa. Oli kyllä ihanaa kuulla se viuh-viuh-viuh-viuh sieltä kaiuttimesta. Kasva ja vahvistu pikkuinen, että äiti tuntisi kohta jo ne potkutkin!

2 kommenttia:

  1. Heips,
    löysin puolivahingossa blogisi, kun selailin blogilistan raskausblogeja. Mukava juttu löytää samassa tilanteessa olevia pikkukakkosen odottajia. Itselläni viikkoja hieman sinua enemmän. Suunnilleen saman ikäisiä olemme. Raskausdiabeteksen kanssa taistelen. Nyt insuliinihoidolla. Blogini löytyy osoitteesta www.tuttirallia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Jee, tosiaankin kiva (tai eihän tuo raskausdiabetes mikään kiva juttu ole...) kuulla vertaisistaan!

    VastaaPoista