keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ballonkia

Kävin tänään ballonkikäynnistyksessä sairaalassa. Kanava oli juuri ja juuri sormelle auki, ja siitä juuri ja juuri sai sen ballongin asennettua. Se täytettiin 50 ml:lla vettä klo 14. Sitten lähettivät kotiin, ja käskivät ottaa yhteyttä viimeistään vuorokauden kuluttua jos mitään ei tapahdu. Se laitto oli vähän kivulias, kun paikat olivat niin kiinni ja takana, mutta hyvä että onnistui kuitenkin.

Kotona sitten kärvistelin ja yritin ottaa iisisti. Koko ajan oli alavatsalla tuntemuksia, ja välillä melkein supistelikin tuntuvasti. Vessassakäynti oli aluksi ikävää, mutta parin tunnin päästä jo helpompaa. Tästä päättelin, että paikat ovat antaneet jo vähän periksi. Lopulta klo 19 uskalsin vetää ballonkia vähän napakammin, ja sieltähän se sitten ulos tulikin. Soitin sairaalaan, ja sieltä oli ohjeena tulla näytille.

Lääkäri tutki nyt illalla kohdunsuun uudelleen, ja se oli kuin olikin 3-4 cm auki (kanavaa on pari senttiä myös jäljellä). Kuitenkin päättivät nyt niin, että on parempi että palaan kotiin odottelemaan että homma käynnistyisi itsestään ja luonnollisesti. Jos ei nyt viikkoon mitään tapahdu, niin ensi keskiviikkona pitää taas ottaa yhteyttä synnärille. Nyt siis toivon, että rentoutuminen kotona auttaisi, ja supistukset lähtisivät käyntiin, ja homma etenisi itsestään. Alku on ihan hyvä tähän asti, toivotaan että sama tahti jatkuisi...

1 kommentti:

  1. Oho! Onpas siellä jännät paikat meneillään! ;)
    Eiköhän siellä kohta olla tositoimissa! Tsemppiä!!!

    VastaaPoista