tiistai 23. lokakuuta 2012

Hutera olo

Tänään on olo ollut vähän heikko. Olen ollut tosi väsynyt ja uuvuksissa, ja lievästi on sellainen öklö olo vaivannut. Ei minua onneksi okseta, mutta maha on ollut vähän sekaisin (mikä alkoi oikeastaan jo eilen). Plääh. Toisaalta, ei minua haittaa jos tämä on raskauspahoinvointia, kunhan en saisi mitään tautia taas. Viime raskaudesta ei kyllä tule mieleeni, että minulla olisi näin hutera olo ollut, vai kultaako aika muistot?

Neuvolaan pitäisi ehtiä soitella, ajattelin uskaltaa tehdä sen tällä viikolla, vaikka töistä en kehtaakaan  soittaa. Raskaustestejä minä hullu tein jo useammankin (kaikki kaapissa olleet pois kuleksimasta), ja plussaahan ne kaikki näyttivät. Huomenna tuleekin jo viikko täyteen kuukautisten poisjäännistä.

2 kommenttia:

  1. Samoissa mennään ja tutulta kuulostaa oireilukin! :)
    Aika taitaa kyllä ainakin osan muistoista tosiaan kullata... Mulla ihme kyllä muistelen, että olo oli paljon pahempi alkuaikoina. Tosin, voi olla että se kaikki Ihanuus on vasta edessä oksenteluineen kaikkineen. Tsemppiä! ;) eikun soittelemaan neuvolaan!

    VastaaPoista
  2. Miehelle valittelin tätä ajoittaista huonohkoa oloa, ja sekin sanoi, ettei muista että mulla ois tällainen olo silloin viimeksi ollut... :) Mutta katsotaan nyt miten tämä kehittyy, ja missä vaiheessa elimistö alkaa tottua tähän hormonimyrskyyn.

    VastaaPoista