keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Eipä mitään uutta

Vaihdoin tuohon laskuriin sen ultrassa määritellyn päivää myöhäisemmän lasketun ajan (eli 27.6.2013). Näin ollen 7 viikkoa tulee täyteen huomenna torstaina, jee.

Olo on ollut kohtalaisen hyvä, mutta kylmä vaivaa sekä töissä että kotona. Erityisesti syömisen jälkeen kaikki verenkierto vetäytyy raajoista, ja kova kylmähorkkakohtaus iskee. Kun kylmyys sitten menee ohi, saattaakin tulla pian kuuma. Näin tämä sisäinen termostaatti heittelehtii... Nukkuminen on ajoittain huonoa, välillä olen valvonut aamuyöllä parikin tuntia kerrallaan. On aika kurjaa pyöriä sängyssä ja miettiä kaikkia stressaavia työasioita, kun mies ja lapsi tuhisevat onnellisina vieressä (poika kävelee harva se yö meidän väliimme nukkumaan). Vielä pystyn onneksi nukkumaan mahallani lempiasennossani, vaikka mahassa tuntuukin jotain "ylimääräistä".

Pari kertaa on bussissa istuessani tullut huono olo, etenkin jos joutuu istumaan pidempään mutkaisilla teillä. Onneksi ei ole tarvinnut laattailla... Yritän syödä järkevästi, vähän kerrallaan, vaikka mielitekoja saattaa tulla aivan tyhjästä johonkin ruokaan. Jos oikein muistelen, niin oireiden perusteella aika samalla kaavalla mennään nyt kuin ensimmäisessä raskaudessakin.

2 kommenttia:

  1. Mites siellä sujuu? Päivät matelee eteenpäin... Mulla on myös noita aamuyön valvejaksoja. Ei vaan uni tuu vaikka väsyttää hurjasti. Yksi yleinen unihäiriöitä syy liittyykin suuriin elämänmuutoksiin. Ehkä sitä alitajunta työstää vähän ylikierroksilla tätä tulevaa mullistusta! Joko sä oot neuvolassa käyny?

    VastaaPoista
  2. Aika tosiaankin matelee eteenpäin, ei mitään kovin kummoista kuulu tänne. Neuvola on vasta ensi viikolla!

    VastaaPoista