torstai 14. maaliskuuta 2013

Neuvolalääkäri

Tänään oli rv 25+2 kunniaksi neuvolalääkärikäynti. Siellä kaikki oli ok. Verensokeriarvot ovat kotimittauksissa pysyneet raja-arvojen alla, ja samoin verenpaineet ovat myös olleet hyviä. Muutenkin kaikki oli ok, lääkäri jopa kurkkasi nopeasti (huonolaatuisella) ultralla sikiötä, ja siellä lapsiveden määrä yms. näytti kuulemma normaalilta.

Eilen tuli kutsu äitipolille keskustelemaan "synnytyspelosta", eli suomeksi sanottuna pyysin terkkarilta lähetteen koska haluan käydä jonkun kanssa läpi sen edellisen ei-niin-hauskan synnytyksen. Josko siitä jotain voisi ymmärtää tai oppia.

Kelan toimistossakin kävin tänään kyselemässä noita äitiysetuusasioita, että miten niitä nyt sitten tällä minun vähän monimutkaisella historiallani lasketaan. Kelan täti ystävällisesti selvitti laskuperusteet soittamalla jonnekin, ja sain selkeät ohjeet lomakkeiden täyttämiseksi. Jätin samalla kertaa raskaustodistuksenkin jo valmiiksi toimistoon, eli nyt minun pitää vain täyttää ne itse hakemuslomakkeet.

Inhottava flunssa on vaivannut minua koko tämän viikon. Pojalla oli kuumetta ja räkätautia viime viikolla, ja häneltä sitten sain tämän räkiksen itselleni. Olo on ollut todella väsynyt ja tukkoinen, toivottavasti tämä tästä tokenisi. Pikkuinen ainakin potkiskelee kovasti, joten toivottavasti se ei ole taudista kärsinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti