perjantai 22. maaliskuuta 2013

Sekalaista settiä

Flunssa alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Vastustuskyvyn heikkenemisen kunniaksi pukahti viikko sitten huuliherpeskin ylähuuleen (edellisen kerran kärsin huuliherpeksestä neljä vuotta sitten edellisen raskauden aikana...). Onneksi sekin on jo häviämässä, kiitos huulilaastareiden.

Kelaankin tein tällä viikolla ne anomukset, kun Kelan täti oli lähettänyt kirjeen jossa muistutti, että pelkällä raskaustodistuksella ei saa mitään avustuksia eikä päivärahoja. Ystävällistä sinänsä huolehtia. Nyt pitäisi vielä jaksaa selvittää mitä todistuksia tarvitaan hakemuksen liitteeksi.

Kävimme myös Keski-Euroopassa pienellä minilomalla, ja lentomatkat ja kaikki muukin sujui ongelmitta. Oli kyllä mukavaa vaihtaa maisemaa täysin, vaikka näinkin lomallakin öisin työstressiunia.

Vauva potkiskelee kovasti. Kohtahan sen pitäisi olla jo noin kilon painoinen pötikkä jos kaikki on hyvin. Nimiasiat mietityttävät, ja on vaikea keksiä yhtä hyvää suosikkia tyttöjen ja poikien nimistä. Monet hyvät nimet on jotenkin pilattu, kun sukulaisissa tai tuttavissa on samannimisiä... Ehkä tämä ajatus vielä jotenkin tästä jalostuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti