maanantai 22. huhtikuuta 2013

Aika juoksee

Huomenna tulee jo 31 raskausviikkoa täyteen. Mihin viime kuukausi on oikein kadonnut??? Aika tuntuu juoksevan hurjaa vauhtia, laskettuun aikaankin on enää kaksi kuukautta.

Maha on kasvanut kovasti, ja se tuntuu jo aika isolta ja raskaalta. Liitoskivut vaivaavat, kävely tai sohvaltanousu saattaa vihlaista ikävästikin tuolla lantion seudulla välillä. Kivuttomia mahan kovenemisia tulee silloin tällöin iltaisin kun olen väsynyt. Muuten olo on ihan kohtalaisen hyvä. Jonkun oudon mahataudin sairastin viikko sitten, mutta onneksi sekin paha olo meni ohi parissa päivässä.

Neuvolassakin kävin pari viikkoa sitten, siellä oli kaikki ihan ok. Sokereiden kanssa pitäisi olla tarkkana, ja mittailla niitä tarpeeksi usein, mutta se on ollut vähän vaikeaa pitkien työpäivien ja epäsäännöllisen elämän takia. Pitää ryhdistäytyä etteivät arvot nouse liian korkeiksi.

Loppuviikosta minulla on keskusteluaika lääkärille, toivottavasti siellä ehditään puhua kaikki mieltä vaivaavat asiat läpi. Töitä olisi hurjasti, kauheasti pitäisi vielä saada aikaiseksi ennen äitiysloman alkamista. Vappukin on ihan kohta. Puuh.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä loppu raskauteen! Mä täällä toivon että ite plussaisin ;)

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista