maanantai 4. kesäkuuta 2012

Närästystä

Plääh, mihinköhän hormonitasojen vaihteluun minun tämänhetkinen huono oloni mahtaa liittyä...? Viikonlopusta lähtien minua on närästänyt ja välillä on ollut kuvottava olo. Raskausoireiksi näitä ei voi vielä tässä vaiheessa luulotella, etenkin kun vuotoa on tullut vielä tänäänkin (kp 6) vähän. Tämä on joko stressiperäistä närästystä ja mahanpolttelua, tai sitten ihan jotain oikeaa tautia. Päätäkin särkee.

Aloitin raskausmonivitamiinien syömisen nyt kierukan poiston jälkeen. Vitamiinien syöminen on niitä harvoja asioita mitä voi itse konkreettisesti "tehdä" raskautumisen eteen (jyystämisen lisäksi tietty). Huomaan, että kolmessa vuodessa on tapahtunut tuotekehitystä, sillä ennen vitamiinien annostus oli 1-2 tablettia per päivä, ja nykyään otetaan vain yksi tabletti päivässä, annostukseltaan siis tuplasti vahvempi tabu kuin ennen. Ihan fiksu muutos, pillereiden nieleskely ei ole koskaan ollut mitenkään erityisen hauskaa.

Allergialääkkeiden ottamisen lopetin viime viikolla, sillä vaikka lääkäri lupasi että niitä voi syödä rauhassa niin kauan kuin ei tiedä olevansa raskaana, niin on kivempi fiilis kun ei tarvitsisi käyttää mitään ylimääräistä lääkitystä edes yritysvaiheessa. Siitepölymäärät ovat olleet selvässä laskussa, eli pärjään nyt ilman lääkkeitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti