keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Uusi kierto

Kp 1. Kirkas verinen vuoto alkoi tänään aamulla. Eilen illalla oli jo häivähdyksen pieni aavistus tummasta tuhruvuodosta, mutta en sitä laske vielä kierron aluksi. Ensimmäisen yrityskierron pituus oli siis tasan 28 päivää. Tämä on ehkä vähän lyhyt kierto minulle, sillä ennen kierrot olivat 30-32 päivää, mutta ei tuo mitenkään poikkeuksellisenkaan lyhyt ole.

Nyt sitten kärvistellään taas näiden oikeiden kuukautisten kanssa (onneksi ostin viimeksi sitten ison kasan tamponeja!). Fiilis on suoraan sanottuna pettynyt. Jotenkin sitä ehti muutamassa viikossa lietsoa itsensä uskomaan, että jo ensimmäisellä kierrolla voisi tärpätä. Erilaiset tuntemuksetkin hämäsivät. Jo sunnuntaina (kp 26) illalla minulla oli vähän huono olo, ja sama krapulainen fiilis tuntui jatkuvan tälläkin viikolla (sitä samaahan minulla oli silloin viime kierron alussakin). Väsytti ja oli kylmä. Ehdin jo toivoa, että nuo tuntemukset olisivat olleet raskausoireita, mutta eipä tietenkään...

Kohta alkaa kesäloma, eli optimaalisimmat yrityspäivät lienevät heinäkuun alkupuolella. Mietin, että pitäisikö ostaa kalliita ovulaatiotestejä, niin näkisi että tapahtuuko mitään. Mutta koska kohta tosiaan on loma (jee!), niin saatamme olla reissussa, eikä siellä jaksa ehkä testailla. We'll see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti