lauantai 29. syyskuuta 2012

Halfway hotel

Kp 11. Kierron puoliväli lähenee. Eipä tässä sinänsä mitään uutta taas ole, yritetään se mikä yritetään. Oma olo on ollut vähän jotenkin turvonnut, tai siis maha ainakin.

Eilen kävin ottamassa työpaikan tarjoaman influenssarokotuksen, ja vähän on olkapää arkana. Toivon, että sillä piikillä ei mitään vaikutusta raskautumiseen ole, mutta mistäs sitä tietenkään tietää. Mieluummin kuitenkin otan rokotteen nyt tässä vaiheessa kun en ole raskaana, kuin sitten myöhemmin jos sattuisin raskautumaan. Poikaa odottaessani otin lääkärin ohjeen mukaan influenssarokotuksen vasta raskausviikolla 14 (muistaakseni), eli toisella kolmanneksella, vaikka influenssakausi oli päällä jo reilusti aiemmin. En sitten tiedä miten nykyään edes ohjeistetaan rokotuksista raskausaikana.

Jotenkin on tosi skeptinen olo onnistumisen suhteen. Ajatus siitä, että saisin joskus toisenkin lapsen syliini tuntuu niin kaukaiselta, kun miettii kaikkia niitä asioita joiden täytyy mennä juuri oikein että raskaus onnistuu. Ehkä olen jo liian vanha ja rupsahtanut akka tällaiseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti