keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Huti tuli

Kp 1. Tänään aamulla alkoi pieni tihutteluvuoto, joka iltaa kohden muuttui normaalimmaksi kuukautisvuodoksi. Eli se siitä sitten. Neljännen yrityskierron pituudeksi tuli 29 päivää, mikä oli päivän-pari pidempi kuin tähän asti. En siis olisi ehkä tajunnut olleeni raskaana, ellen olisi sunnuntaina tehnyt sitä positiivista testiä (ja jos muut oireet eivät olisi lopulta olleet niin selvät).

Harmitus on ollut suurta, kun tärppääminen oli niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Helpottunut olen ollut silti siitä, että vuoto alkoi tänään, eikä sitä tarvinnut monta päivää odotella. Ja nyt tiedän, että ovulaatio ja hedelmöittyminen ovat tapahtuneet. Jotta ensi kerralla en voisi syyttää ainakaan mahdollista piilevää hiivatulehdusta epäonnistumisesta, otin tänään sen gynekologini kesäkuussa määräämän hiivalääkeen (1 kapseli, 150 mg flukonatsoli).

  1. yrityskierto 28 päivää (kp 1: 31.5.) 
  2. yrityskierto 28 päivää (kp 1: 27.6.) 
  3. yrityskierto 27 päivää (kp 1: 25.7.) 
  4. yrityskierto 29 päivää (kp 1: 21.8.)
  5. yrityskierto xx päivää (kp 1: 19.9.)
Eipä ole helppoa, ei. Harmittaa.

2 kommenttia:

  1. Hö. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Mä elin jo täällä toiveikkaana teijän mahdollisesta tärpistä... Aika maksimusärsytys totisesti saada ensin pieni toivonpilkahdus... :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jubu! Tämmöistä tämä nyt tällä kertaa valitettavasti oli. Mutta kuten sanoit, kohti uusia pettymyksiä mennään! :)

    VastaaPoista