torstai 21. helmikuuta 2013

Möyrintää

Mikäli yhtään osaan tehdä lajintunnistusta oikein, asuu vatsassani nykyään möyrivä mäyrä (samanlainen kuten edelliselläkin kerralla). Jos ei satu terävä taekwondo-potkiminen huvittamaan, niin sitten aloitetaan pyöriskely ja muljahtelu, mikä näkyy kauas mahan ulkopuolellekin. On kyllä hauskaa, että liikkeet ovat koko ajan selvempiä, ja mahan kovuudesta ja muodosta voi arvailla, että kummalla puolella napaa sikiö mahtaa makoilla.

Tuskaillen olen todennut, että minun pitäisi kuitenkin raahautua äitiyshousuostoksille. Vaikka löysin ne neljä vuotta vanhat farkut kaapista, ja ne tuntuvat ihan mukavilta, niin niiden kangas onkin jo niin kulunutta ja kauhtunutta, että ei niitä ihmisten ilmoilla kauheasti tohdi pitää. Haluaisin toiset samanlaiset housut, vaan mistä löytäisin moiset...? Kivoja paitojakin voisi hankkia.

Uskalsin muuten tehdä viikonloppuna ensimmäisen ostoksen tälle pikkuiselle. Ostin vauvanpeittoon sopivan vaaleanpunaisen muumipussilakanan (jonka mukana tuli ehkä tarpeeton tyynyliinakin). Koska pussilakana oli reilussa tarjouksessa, ostin sen, sillä niin pienen tytön kuin pojankin voi laittaa sen alle nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti